Reparation af stenslag fra kun 295 kr.

Hos Elkjær Autocenter reparerer vi dit stenslag til en god pris. Når man får et stenslag, er det vigtigt at holde det så rent som muligt.

Hvis man får skidt eller vand i stenslaget, kan man risikere, at ruden revner ved eksempelvis nattefrost. Så snart skaden er sket, skal man dække stenslaget til. Den bedste løsning er, at sætte et rudeplaster henover, men hvis ikke du har det liggende, kan et stykke tape eller et klistermærke også gøre det. Hvis stenslaget er tørt og rent, bliver det færdige resultat efter reparationen langt bedre.

Billige værkstedspriser på reparation af stenslag

Hos Elkjær Autocentervil vi være billigst! Vi har et unikt koncept, hvor vi igennem procesoptimering og udnyttelse af ressourcer kan holde vores omkostninger helt i bund.

Vi kalder det Billige værkstedspriser, men det betyder helt konkret, at du altid kan spare 20-40% på fakturaen i forhold til mærkeværkstederne. Vores gode priser gælder selvfølgelig også ved reparation af stenslag, som vi kan tilbyde til priser fra 295 kr.

 

Få tilbud på reparation af stenslag

Ofte har man via sit forsikringsselskab mulighed for at få repareret stenslag på deres regning. Det kan derfor være en god ide at forhøre sig hos forsikringsselskabet, inden reparationen skal udføres. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber,

Vi klarer reparation af stenslag på alle bilmærker – uanset om du kører Opel, VW. Peugeot .Mercedes. eller Porsche. Kontakt os via telefon, mail eller bestil tid til reparation af stenslag.

Udskiftning af forrude – Spar 30%

Har du fået et stenslag? Er ruden revnet? Eller trænger den blot til at blive skiftet? Så kom til Elkjær Autocenter, hvor vi har billige  værkstedspriser på rudeskift. Det betyder, at du får 30% rabat på udskiftning af din forrude.

Vores egne karrosseriteknikere skifter vores forruder, og vi samarbejder med de førende leverandører på markedet. Derfor har vi mulighed for at holde prisen på forrudeskift særligt lav – for din skyld.

Desuden tilbyder vi 2 års produktgaranti på rudeglasset.

Stenslag repareres fra kun 295 kr.

Hos Elkjær Autocenter laver vi alle former for service og reparationer – alt sammen til billige værkstedspriser. Dette betyder kort fortalt, at vi altid er 20 – 40% billigere end mærkeværkstederne.

Når det gælder stenslag, reparerer vi til en pris fra kun 295 kr. Denne skarpe pris samt de 30% på udskiftning af forrude kan vi give dig, fordi vi, ved at have fokus på optimal udnyttelse af vores ressourcer og kort beslutningsproces, kan holde vores omkostninger nede. Og vores lave omkostninger, synes vi, skal komme vores kunder til gode