Service på bil på den billige måde

Altid 20-40% billigere på serviceeftersyn end mærkeværkstedet.

Ny eller ældre bil – vi klarer servicen efter alle forskrifter

Normalt kan det være svært at spare penge på en værkstedsregning, når man har en bil af en ældre model. Sådan er det ikke hos Elkjær Autocenter.

Med vores unikke koncept tilbyder vi store besparelser på alle typer service til både ældre og nye biler.

Service til biler fra 0-8 år ifølge servicebogen

Er din bil mellem 0-8 år gammel? Så garanterer vi, at du bevarer din fabriksgaranti, når du får udført service i henhold til servicebogen hos Elkjær Autocenter.

Vi udfører alt arbejde efter forskrifterne med originale og godkendte reservedele, så din fabriksgaranti bevares, og det gælder alle bilmærker*! Læs mere om vores fabriksgaranti her…

Der findes flere kombinationer af servicemuligheder alt afhængigt af, hvad dit bilmærke kræver.

 

Vi garanterer en lav pris på serviceeftersyn af bilen

Ligegyldigt hvad du skal have lavet på din bil, får du det bedste tilbud hos Elkjær Autocenter. Det vil vi gerne garantere.

Hvis du kommer med et skriftligt tilbud fra et autoriseret værksted eller et hvilket som helst andet værksted, matcher vi nemlig prisen uden at blinke

Hvis vi opdager noget undervejs, der bør repareres eller udskiftes på din bil, ringer vi altid til dig før, vi går i gang med reparationen.

Så kender du prisen og kan vurdere, om vi skal gennemføre udbedringen.

Serviceeftersyn efter servicebogen

Til alle biler fra 0-8 år. inklusiv Mobilitetservice og 100% fabriksgaranti

Har du en nyere bil*, som er omfattet af fabriksgarantien, klarer vi et service uden problemer. Vi benytter checkskema fra din bilfabrikant samt mærkeværkstedernes vejledninger til serviceeftersyn. Det betyder med andre ord, at din bil bliver efterset på nøjagtigt samme høje kvalitetsniveau som på mærkeværkstederne.

Service efter servicebogen anbefaler vi til alle biler* fra 0-8 år. Det formindsker risikoen for driftsstop, når du vedligeholder din bil efter fabrikkens forskrifter og det hæver gensalgsværdien på bilen.

Et eftersyn foretages typisk for hver 15.000 eller 30.000 km, eller efter ét eller to år. De fleste eftersyn svarer af omfang til et mellemservice, men hvert tredje eftersyn er som regel et større eftersyn.

Hos Elkjær Autocenter sørger vi for, at din bil får præcis det eftersyn, den skal have på det givne tidspunk

Prisen på service efter servicebogen varierer alt efter bilmærke, model, årgang og antal kørte kilometer. Det kan f.eks. tage dobbelt så lang tid at skifte et filter på én bil fremfor en anden.

Typisk ligger prisen på et serviceeftersyn fra 1.099,- til 3.499,-Hos Elkjærs Autocenter sparer du altid mellem 20-40% i forhold til mærkeværkstederne.

Hvad betyder “ellers betaler vi”?

Vi garanterer, at alt det arbejde, vi udfører på din bil, lever op til bilfabrikkernes forskrifter*. Skulle det mod forventning ske, at en importør afviser en garantisag på grund af arbejde, vi har udført, betaler vi alle udgifter derved.

Reservedele med 2 års garanti

Alle vores reservedele kommer fra godkendte leverandører, som leverer reservedele i samme høje kvalitet som originale reservedele. Det betyder, at du bevarer din fabriksgaranti, også selv om bilen er helt ny

20-40% billigere end mærkeværkstederne

 Service på ældre biler

Olie og oliefilter – vi skifter billigt og hurtigt.

Olie og oliefilter på din bil skal skiftes jævnligt for at motoren kører jævnt, miljøbelastningen holdes nede og for at undgå et unødvendigt slitage på motoren.

Motorolien sørger nemlig for at de bevægelige dele i motoren kan køre gnidningsfrit og dermed holde længe. Men motorolien forringes over tid og efter brug,

derfor er der i servicebogen opsat intervaller for hvor tit motorolien og oliefilteret skal skiftes. Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig.

Olieskift med motorolie i god kvalitet

Når det er tiden til et olieskift, så er vores dygtige mekanikere klar til at hjælpe. Vi bruger kun motorolie i topkvalitet fra Elf fordi kvaliteten spiller en stor rolle for din motors levetid. Olie er nemlig ikke bare olie, der er mange forskellige typer og tykkelser,

som alle har deres egne egenskaber. Hos Elkjær Autocenter sørger vi for at dit olieskift udføres med den rigtige olie i den bedste kvalitet, til billige værkstedspriser.

Olie til bilen – hvorfor?

Olie til bilen er altafgørende for at motoren kan køre. Olien sørger nemlig for at de bevægelige dele i motoren, som f.eks. stempler og aksler,

kan bevæge sig gnidningsfrit, på trods af delene sidder millimeter tæt på hinanden.

Uden motorolien ville delene kun kunne køre med en meget stor grad af modstand, hvilket ville udvikle en voldsom varme.

Denne varme kan i yderste konsekvens blive så kraftigt at det jern motoren er lavet af bliver blødgjort og dermed ødelagt.

Motorolien slides og bruges

Motorolien slides ved brug og alder. Det vil sige at oliens viskositet nedsættes, som betyder at oliens smøreevne falder,

eller sagt på en anden måde; olien bliver tyndere. Som følge af en faldende viskositet, bliver risikoen for øget slitage større.

Samtidig har alle biler, selv helt nye, et vist olieforbrug, som betyder at der forsvinder lidt olie med tiden.

Oliefilter skiftes sammen med motorolien

Oliefilteret sørger for at filtrere olie for snavs og urenheder. Selv det mindste lille korn kan ridse de bevægelige dele,

hvilket kan give utætheder eller øget slitage. Oliefilteret skiftes derfor sammen med motorolien, både fordi man ikke ønske gamle urenheder i en ny olie,

men også fordi at olien skal tappes af motoren for at skifte oliefilteret.

Motorolie – sådan kontrollerer du

Motorolien bør skiftes indenfor de af fabrikken fastsatte intervaller. Man bør dog jævnligt kontrollere mængden af olie, da alle biler bruge lidt olie med tiden.

Det kan derfor være en god idé at kontrollere oliestanden for hver 1000 km. Det gør du let og hurtigt ved hjælp af oliepinden i motorrummet.

Du kan bestille et uforpligtende tilbud på udskiftning af olie og oliefilter på din bil, Ring på 46789292 og få en pris

Husk at du som kunde hos Elkjær Autocenter altid kan få efterfyldt med olie.